Your Way = Our Way

Steun Oranje op het EK Beach Soccer

Geplaatst door op aug 6, 2012 in Activiteiten, Binnenland

Steun Oranje op het EK Beach Soccer

Als jij van voetbal houdt en er eind augustus een weekendje uit wil, dan is het EK Beach Soccer misschien het ideale weekendje weg voor jou. Het kampioenschap vindt van 23 tot en met 26 augustus plaats in Scheveningen.

Er doen in totaal 12 teams mee aan het EK Beach Soccer en Nederland ontbreekt uiteraard niet op dit internationale event. De landen zijn verdeeld over 2 poules, waarvan de A-poule om het kampioenschap strijdt en de B-poule om promotie naar de A-poule. Oranje speelt dit EK in de B-poule en heeft een grote kans om te promoveren naar de A-poule.

Het EK Beach Soccer is ook voor mensen die niet van voetbal een erg leuk evenement met een geweldige sfeer. Er zijn vele cheerleaders, DJ’s, clinics en natuurlijk een opperbeste sfeer op het strand in Scheveningen en het is eigenlijk een feest dat niemand mag missen.

De entree tot het EK Beach Soccer is gratis en voor openingstijden en andere informatie kun je terecht op de website van het Nederlands Beach Soccer team beachsoccer.nl.